vineri, 7 noiembrie 2008

Tip Top Video Top

Am ajuns acasa. M-am schimbat. Am pornit TV-ul, pe Vh1. Acolo era in desfasurare "Final Countdown 50 Fabulous Videos Ever" 2008. Tocmai era locul 11 cu Queen - Boehmian Rhapsody. Desi nu prea aveam chef de TV... am lasat, totusi, sa mearga pentru ca imi place foarte mult piesa asta. Intre timp, pana m-am mai invartit eu prin camera de cateva ori, a fost, printre altele, si Fatboy Slim - Weapon of Choice, in care Christopher Walken face un show de zile mari. Prima data cand am vazut videoclipul, nici nu mi-a venit sa cred cat de bine danseaza. Cred ca face parte din generatia actorilor care erau "admisi" doar daca stiau sa si danseze si sa cante. Trebuie sa recunosc ca, daca tot veni vorba de videoclipuri si dansuri, Fatboy Slim - Praise You e un videoclip excelent (sigur, si piesa e foarte buna!). Si uite ce de am vorbit despre Fatboy Slim, de fapt voiam sa spun cu totul altceva.
M-am gandit sa postez primele 5 cele mai bune videoclipuri alese de Vh1. Nu pot sa spun ca sunt si preferatele mele, dar mi-a placut topul. Am sa le postez in ordine descrescatoare:

The Verve - Love is Noise [locul 5]


Guns n' Roses - November Rain [locul 4]


Madonna feat. Justin Timberlake [locul 3]


Johnny Cash - Hurt [locul 2]


Michael Jackson - Thriller [ locul 1]

2 comentarii:

Niki spunea...

Printre primele 5 clipuri...eu as strecura si Around The World de la Daft Punk. Poate in alt top...

Tea spunea...

Si eu as strecura multe. printre ele ar fi si Olivia Ruiz - La Femme Chocolat. Ideea ta e foarte buna. Voi face un top cu cele mai bune videoclipuri alese de voi. Curand. Foarte curand.